موتور گیربکس کوچک صنعتی

موتور گیربکس کوچک صنعتی

موتور گیربکس های کوچک صنعتی با پیشرفت تکنولوژی به طور روز افزون استفاده بیشتری پیدا کردند. به طوری که به یکی از قطعات اساسی در این زمینه تبدیل شده‌است. قطعا موتو رگیربکس ها کاربرد های بسیاری در انواع بخش های صنعت دارند که در ادامه به برخی از آنها می پردازیم.

انواع موتور گیربکس های کوچک صنعتی

با توجه به کاربرد گسترده موتور گیربکس و همچنین شرایط مختلف استفاده نیاز است که در اشکال گوناگون تولید شود تا متناسب با دستگاه و محل قرار گیری آن تنظیم شود. بیشتر این موتور گیربکس ها در دستگاه های صنعتی مانند دستگاه تولید بالشتک هوا ، دوخت ریلی و… کاربرد فراوانی دارند.

همچنین این موتور گیربکس ها در ولتاژ های مختلف تولید میشوند که موتور گیربکس های صنعتی به کار رفته در دستگاه ها معمولا 24 یا 12 ولت است. مهم ترین نکته در خرید یک موتور گیربکس کیفیت آن است که بتواند سال ها بدون وقفه کار کند و فرسوده نشود. اگر به دنبال کیفیت خوب هستید میتوانید موتور گیربکس 24V بند و بس را تست کنید. میتوانم با خیال راحت بگویم این موتور بهترین کیفیت را با توجه به قیمت خود دارد زیرا شرکت بند و بس در دستگاه های بالشتک هوا دوخت ریلی و… خود از همین موتور استفاده کرده‌است و اگر کیفیت خوبی نداشت دستگاه های خود را گارانتی نمیکرد و چندین سال پیاپی از این موتور استفاده نمیکرد. پس با خیال راحت خرید کن.

یک پیشنهاد خوب دیگه اگر دنبال الکتروموتور با کیفیت و قدرت بی نظیر میگردید پیشنهلد ما الکتروموتور براشلس فلش هابی است.

انواع موتور کوچک

انواع گیربکس ها

به طوری کلی موتور گیربکس های کوچک صنعتی مختلفی وجود دارند که بر اساس گیربکس آنها نام گذاری میشوند مانند : گیربکس ساده ، حلزونی ، خورشیدی و … که کاربرد های منحصر به فرد خود را دارند.انواع گیربکس ها

علاوه بر شکل گیبربکس ، گیربکس ها به دو دسته افزاینده دور و کاهنده دور نیز تقسیم میشوند. گیربکس های افزاینده تعداد دور موتور را افزایش میدهند اما قدرت را پایین می آورند برای مثال و فهم بیشتر مانند این است که شما ماشین را با دنده 5 برانید سرعت بالایی دارید اما هنگام سربالایی و شیب زیاد قادر به پیمودن راه نیستید اما در مسیر مستقیم سرعت بالایی دارید. گیربکس های کاهنده دقیقا برعکس گیربکس های افزاینده تعداد دور موتور را پایین می آورند ولی قدرت را کاهش میدهند این نیز به مانند ماشین در حال حرکت با دنده 1 است.

موتور گیربکس های کوچک برق DC

تا اینجا با انواع موتور گیربکس ها آشنا شدیم اما این تنوع در موتور گیربکس حتی در برق مصرفی آنها نیز وجود دارد. برای مثال همانطور که گفته‌شد در دستگاه های صنعتی  و همچنین سایر دستگاه ها به طور معمول موتور گیربکس های صنعتی 24 یا 12 ولت برق DC استفاده میشوند. برای دوستانی که با این موضوع آشنایی ندارند به زبان ساده بگویم برق dc منظور برق باتری است یا در بعضی از مواقع برق شهر که توسط منبع تغذیه سوئیچینگ 24 ولت 6 آمپر به dc تبدیل میشوند. این موتور گیربکس های کوچک صنعتی قدرت فوق العاده و همچنین طول عمر بالایی دارند که استفاده از آنها را برای ما بصرفه و کارآمد میسازد.

نوع دیگر این موتور گیربکس های کوچک صنعتی که با برق Ac یا همان برق شهری کار میکنند. البته موتور های ac معمولا بزرگ تر هستند همچنین دور موتور بیشتر و همچنین قدرت بیشتری نیز دارند. این موتور گیربکس ها  در کار های سنگین مانند تراشکاری و برش فلز استفاده میشوند. که این موتور ها معمولا دور موتوری برابر با 14000دور بر دقیقه دارند که یک عدد بزرگ در زمینه تکنولوژی موتور گیربکس است. که این موتور ها معمولا با همان ولتاژ 220 ولت کار میکنند و دیگر  شما نیازی به تنظیم ولتاژ برای آنها ندارید.

موتور گیربکس های کوچک برق DC

قیمت موتور گیربکس صنعتی

یکی از فاکتور های خرید یک موتور گیربکس قیمت آن است. با توجه به مدل های مختلف موتور گیربکس های کوچک صنعتی و همچنین کیفیت و دور موتور آنها موتور گیربکس ها در قیمت های مختلفی یافت میشوند. قطعا هرچه موتور گیربکس از دور موتور بالاتری برخودار باشد قیمت بالاتری دارد مانند موتور گیربکس های 220ولتی که در هر دقیقه 14000دور میزنند و برای برش فلزات کاربرد دارند.

موتور گیربکس صنعتی

موتور دیگری که بسیار پر مصرف است موتور گیربکس 24 ولت است که به دلیل قیمت مناسبش همچنین کیفیت بالا از جمله موتور گیربکس های محبوب به شمار می آید. این موتور گیربکس کاربرد بسیاری در صنایع گوناگون و ساخت دستگاه دارد اما بیشترین فروش ما در زمینه رباتیک است. معمولا دانشجویان یا سازندگان ربات های تحقیقاتی از این موتور به دلیل کیفیت بالا و قیمت مناسب از این موتور گیربکس رباتیک استفاده میکنند.

نکات مهم که هنگام خرید موتور گیربکس باید به آن دقت کنید

1- توان ورودی

2- دور خروجی ( تعداد دور کامل در یک دقیقه )

3- مقدار گشتاور خروجی ( تقسیم عدد دور خروجی بر ورودی )

4- نوع دستگاهی که برای آن قرار است استفاده شود

5- شرایط محیطی

6- نوع و مدل گیربکس

کاربرد این قطعه در انواع دستگاه های صنعتی

خب اینجا بهترین چیز برای درک موضوع چند مثال از دستگاه های خودمان است و محلی که این موتور گیربکس ها به کار رفته‌اند را معرفی کنیم. اولین دستگاهی که ما در آن این موتور گیرکس های خفن را استفاده کردیم دستگاه تولید بالشتک هوا بود. ما برای چرخش غلتک های دستگاه و دوخت شدن بالشتک های هوا ضربه گیر نیاز به یک موتور قوی داشتیم. با تحقیقاتی که انجام دادیم توانستیم یک موتور گیربکس صنعتی کوچک متناسب با کار خود پیدا کنیم. در ویدیو زیر به شما کار دستگاه تولید بالشتک هوا و همچنین بخش غلتک هایی که به کمک این موتور قوی به حرکت در می آیند را نشان دادیم.

یکی از مشکلات ما هنگام انتخاب موتور گیربکس مناسب برای ساخت این دستگاه این بود که این دستگاه بر خلاف نمونه های قبلی که با تسمه نسوز دوخت میزدند این دستگاه با غلتک های حرارتی خود این کار را انجام میدهد. این نوع دوخت قطعا کیفیت بالاتری داشت و نمیخواستیم تنها به دلیل مشکل موتور گیربکس مناسب خود را از تولید این دستگاه محروم کنیم. پس با استفاده از یک موتور بسیار با کیفیت که بتواند در این شرایط محیطی دوام بیاورد تولید این دستگاه را شروع کردیم. البته کار این مدل از موتور گیربکس تنها به این دستگاه محدود نمیشود و در دستگاه های مختلفی مورد استفاده قرار گرفته‌است. همچنین مدل دیگری از همین موتورگیربکس ها در دستگاه بذر شمار مورد استفاده قرار گرفته.
انشالله با حمایت شما عزیزان در مقالات بعدی سایر کاربرد های این موتور گیربکس های صنعتی کوچک را بیشتر توضیح خواهیم داد.
امیرحسین امان اللهی
سلام امیرحسن امان اللهی متخصص در زمینه دستگاه های تولید و بسته بندی در مقالات من میتوانید با تکنولوژی و دستگاه های روز صنعت چاپ و بسته بندی آشنا شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *